SEE ENERGY - Connect & Supply II 2020
Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo na meト爽narodnu konferenciju SEE ENERGY - Connect & Supply II 2020 u Novom Sadu, koju organizuje Nacionalna Asocijacija za biomasu...
Agenda SEE Energy konferencija -  II
SEE Energy – Connect & Supply II22-23.04.2020. HOTEL „SHERATON“, Polgar Andraša br.1, Novi Sad, Srbija Preuzmite agendu klikom ovde.  
BIOMASA 窶 potencijal za rast, 16. i 17. novembar 2017.
Poštovani,  Nacionalna asocijacija za biomasu SERBIO, zajedno sa Skupštinom AP Vojvodine i Skupštinom evropskih regija, organizuje meト爽narodnu konferenciju...
Biomasa u javnim objektima i sistemima daljinskog grejanja
28. Aprila, u saradnji sa kompanijom „Energy Net“ iz Kaトa, Nacionalna asocijacija za biomasu SERBIO odrナセala je radnu konferenciju na temu „Biomasa u javnim objektima i sistemima...
SEE ENERGY - Connect & Supply II 2020
ponedeljak, 02 mart 2020 17:07
Agenda SEE Energy konferencija -  II
ponedeljak, 02 mart 2020 17:12
Biomasa u javnim objektima i sistemima daljinskog grejanja
ponedeljak, 19 jun 2017 08:23

SEE ENERGY - Connect & Supply II 2020

ponedeljak, 02 mart 2020 17:07 Proト絞tano 268 puta

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo na meト爽narodnu konferenciju SEE ENERGY - Connect & Supply II 2020 u Novom Sadu, koju organizuje Nacionalna Asocijacija za biomasu – SERBIO u partnerstvu sa AMBEROM i GIZ DKTI, sa ciljem podsticaja razvoja i realizacije investicionih projekata proizvodnje ト絞ste i zelene energije, umreナセavanjem raspoloナセivih domaトih resursa sa investicionim potencijalima domaトih i meト爽narodnih kompanija ukljuト稿nih u sektor obnovljivih izvora energije.

Datum: 22-23 april 2020
Mesto: Hotel „SHERATON“ Novi Sad

Kroz poslovnu politiku naše drナセave i njenih podsticaja kroz „feed-in“ tarife za proizvodnju elektriト肱e energije iz OIE, stvoren je povoljan poslovni ambijent za investicione potencijale u sektoru energetike, ali i prateトe industrije.

Inovacije u efikasnom korišトenju raspoloナセivih resursa našeg regiona i drナセave, kako poljoprivredne biomase tako i drvnih ostataka, kroz formiranje novih visokoprofitabilnih resursa na devastiranim zemljišnim površinama pravimo veliki iskorak u isplativosti ukupne proizvodnje i stvaramo potencijal novog investicionog ciklusa.

Zbog toga je cilj SEE Energy konferencije povezivanje renomiranih kompanija i meト爽narodnih institucija iz sektora obnovljivih izvora energije, kako bi se dodatno podstakao razvoj OIE sektora u regionu jugoistoト肱e Evrope i kako bi se uspostavili novi poslovni kontakti izmeト爽 velikih kompanija, MSP sektora i lokalnih poljoprivrednih proizvoト疎ト溝.

Najvaナセniju podsticajnu okolnost opredeljenom uzgoju biomase predstavljaju izmene Zakona o poljoprivrednom zemljištu od 29. decembra 2015. godine, kojima se omoguトava dugogodišnji zakup poljoprivrednog zemljišta za svrhu podizanja energetski efikasnih zasada i plantaナセnog uzgoja biomase industrijskog obima.

Cilj konferencije je analiza i predstavljanje dostupnih podsticaja, kreditnih linija i institucionalne pomoトi za realizaciju investicionih projekata u energetici sa akcentom na analizu resursa, biomase i njenih ograniト溝vajuトih faktora.

Konferencija トe okupiti 200+ uト稿snika iz 100 kompanija iz Srbije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Italije, Maト疎rske, Nemaト耕e, Rumunije, Slovaト耕e, kao i predstavnike drナセavnih i pokrajinskih institucija, privrednih komora, asocijacija, investicionih i komercijalnih banaka. U fokusu konferencije トe biti sledeトe teme:

  • Nove perspektive korišトenja biomase i unapreト粗nja ナセivotne sredine
  • Inovacije u poslovanje sa biomasom
  • Kako da uzgajamo više biomase i proširimo njenu upotrebu?
  • Kako razviti i obezbediti podršku za poslovanje sa biomasom?

Detaljnu agendu moナセete pogledati ovde.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, rado Vam stojimo na raspolaganju.

Kontakt: Ova adresa el. poナ。te je zaナ。tiトena od spambotova. Omoguトite JavaScript da biste je videli.

 PREUZMITE REGISTRACIONI FORMULAR KLIKOM OVDE.

Priredio: 

Kontakt

Nacionalna asocijacija za biomasu SERBIO
Bulevar Mihajla Pupina 6/6, 21 000, Novi Sad, Srbija
Telefon: 021/382 35 33
e-mail: Ova adresa el. poナ。te je zaナ。tiトena od spambotova. Omoguトite JavaScript da biste je videli.

eu zastava
BioRES Project - Sustainable Regional Supply Chains for Woody Bioenergy has received funding from the European Union's Horizon 2020 research innovation programmer under grand agreement No 645994

 

Osnivanje Nacionalne asocijacije za biomasu SERBIO podrナセala:

NorwegianEmbassyAmbasada Kraljevine Norveške