Video prilog i kratak osvrt na završenu SEE ENERGY 2022 konferencijuPredsednik Izvršnog veća ProCredit banke, Igor Anić panelista prvog dana SEE ENERGY konferencije

ponedeljak, 10 oktobar 2022 20:44 Pročitano 215 puta

ivan smiljković 1 min

Predsednik Izvršnog veća ProCredit banke, Igor Anić učestvovaće na panelu prvog dana SEE ENERGY konferencije "Cirkularnom ekonomijom do energetske nezavisnosti na temu mogućnosti finansiranja u projektima bioenergije". (program)

Igor Anić ima dugogodišnje iskustvo u oblasti bankarstva i finansija. Završio je Ekonomski fakultet na Univerzitetu u Beogradu, kao i Menadžment Akademiju u Firtu u Nemačkoj. Po završetku studija, tri godine je proveo u Energoprojektu, nakon čega svoju karijeru nastavlja u ProCredit banci od 2005. godine.
Prvobitno je bio na poziciji stručnog saradnika za upravljanje rizicima, potom šef odeljenja Finansijske kontrole, da bi se ubrzo našao na funkciji Izvršnog direktora sektora internih usluga. Izvršnom odboru se priključuje 2011. godine, a u poslednjih 10 godina, bio je zadužen za različite oblasti - od finansija, opštih i pravnih poslova i upravljanje rizicima, do marketinga, ljudskih resursa i biznis razvoja.
Od 2020. godine nalazi se na funkciji Predsednika Izvršnog odbora ProCredit banke, dok je istovremeno i član Upravnog odbora Banke u Ekvadoru i Nadzornog odbora Banke u Bosni i Hercegovini.
Od 2015. godine je član Nadzornog odbora u NALED-u. Sve vreme je posvećen ostvarivanju razvojne misije ProCredit banke u srpskoj ekonomiji, poštujući osnovne vrednosti ProCredit grupe.

Registracija na konferenciju je obavezna putem sledećeg linka - LINK

Priredio: 

biores

Kontakt

Nacionalna asocijacija za biomasu SERBIO
Vladike Ćirića 2,  21 000, Novi Sad, Srbija
Telefon: 021/3823 533
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

eu zastava
BioRES Project - Sustainable Regional Supply Chains for Woody Bioenergy has received funding from the European Union's Horizon 2020 research innovation programmer under grand agreement No 645994

 

Osnivanje Nacionalne asocijacije za biomasu SERBIO podržala:

NorwegianEmbassyAmbasada Kraljevine Norveške