Video prilog i kratak osvrt na završenu SEE ENERGY 2022 konferencijuABB na SEE ENERGY konferenciji - Elektromobilnost, izazovi infrastrukture i tehnologije punjenja

ponedeljak, 10 oktobar 2022 00:48 Pro─Źitano 162 puta

dejan deši─ç min

 

DEJAN DEŠI─ć, Direktor segmenta transporta i infrastrukture u kompaniji ABB Srbija u─Źesnik je panela "Elektromobilnost, izazovi infrastrukture i tehnologije punjenja" koji ─çe se odr┼żati u okviru drugog dana, pete po redu SEE ENERGY - Connect & Supply me─Ĺunarodne konferencije, 14. oktobra u hotelu "Sheraton", Novi Sad (program).

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) je vode─ça svetska in┼żenjering kompanija koja pokre─çe transformaciju društvenog i industrijskog razvoja, u cilju postizanja produktivnije i odr┼żivije budu─çnosti. Povezuju─çi softverska rešenja sa portfoliom elektroenergetike, robotike, automatizacije i elektromotornih pogona, ABB pomera granice tehnologije i njen uticaj podi┼że na više nivoe. Na temeljima 130 godina duge tradicije, koja se zasniva na modelu izvrsnosti, iza uspeha ABB-a stoji 105 000 talentovanih ljudi u preko 100 zemalja sveta.

ABB u Srbiji, osnovan 1990. godine, deo je ABB Grupe i kao jedna od vode─çih kompanija u oblasti industrijskih tehnologija poma┼że kupcima u unapre─Ĺenju koriš─çenja elektri─Źne energije, pove─çanju industrijske produktivnosti i smanjenju negativnog uticaja na okolinu. ABB d.o.o. sa sedištem u Beogradu nadle┼żan je za celokupan asortiman ABB-ovih proizvoda i sistema na teritoriji Republike Srbije. Zahvaljuju─çi svojoj strukturnoj organizaciji koju ─Źine ─Źetiri poslovna sektora organizovana u odnosu na industrije kojima slu┼że, ABB d.o.o. ima razvijenu saradnju sa lokalnim partnerima i kupcima, zadu┼żen je za puštanje u rad, servis i odr┼żavanje ABB-ove opreme i sistema, kao i adekvatnu obuku korisnika.

Ulaz na konferenciju je slobodan uz obavezno popunjavanje registracionog formulara na slede─çem LINKU.

 

 

Priredio: 

biores

Kontakt

Nacionalna asocijacija za biomasu SERBIO
Vladike ─ćiri─ça 2,  21 000, Novi Sad, Srbija
Telefon: 021/3823 533
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

eu zastava
BioRES Project - Sustainable Regional Supply Chains for Woody Bioenergy has received funding from the European Union's Horizon 2020 research innovation programmer under grand agreement No 645994

 

Osnivanje Nacionalne asocijacije za biomasu SERBIO podr┼żala:

NorwegianEmbassyAmbasada Kraljevine Norveške