Video prilog i kratak osvrt na završenu SEE ENERGY 2022 konferencijuENERGY NET na SEE ENERGY konferenciji

utorak, 11 oktobar 2022 22:52

ivan smiljković 3

Prof. dr Bojan Lalić, savetnik za inovacije i tehnologije u kompaniji ENERGY NET učestvovaće na panelu "Inovacije i tehnologije solarne energije" koji se održava 14. oktobra, hotel "Sheraton" Novi Sad. (program)

Prof. dr Bojan Lalić je redovni profesor Fakulteta tehničkih nauka, Univerziteta u Novom Sadu. Takođe, predavač je na Univerzitetu u Mariboru, Pekinškom univerzitetu, Univerzitetu Donghua u Šangaju i istraživač je na emlyon business school, Francuska.
Član je radnih grupa „Nacionalna strategija razvoja veštačke inteligencije 2020-2030“ i „Industrijska politika 2030“ i član je skupštine Poslovnog inkubatora Novi Sad. Angažovan je kao savetnik za inovacije i razvoj u kompaniji Energy Net. Njegova dosadašnja dostignuća uključuju ulogu suosnivača/generalnog menadžera Međunarodne postdiplomske MBA poslovne škole IIM EURO, gde je pokrenut prvi MBA program na nekom državnom univerzitetu u Srbiji, a profesor Lalić je rukovodilac ovog studijskog programa.

Vođena svrhom da stvara bolju atmosferu po meri čoveka u skladu sa prirodom, kompanija ENERGY NET edukuje, obezbeđuje i sprovodi sveobuhvatna rešenja za efikasno korišćenje energije i uređenje prostora koji je najvažniji za pojedinca – dom, posao i zajednicu.

Registracija na konferenciju je bez kotizacije uz obavezno popunjavanje registracionog formulara- link.

Priredio: 

SEEnergy2023 970x250

Kontakt

Nacionalna asocijacija za biomasu SERBIO
Vladike Ćirića 2,  21 000, Novi Sad, Srbija
Telefon: 021/3823 533
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

eu zastava
BioRES Project - Sustainable Regional Supply Chains for Woody Bioenergy has received funding from the European Union's Horizon 2020 research innovation programmer under grand agreement No 645994

 

Osnivanje Nacionalne asocijacije za biomasu SERBIO podržala:

NorwegianEmbassyAmbasada Kraljevine Norveške