Video prilog i kratak osvrt na završenu SEE ENERGY 2022 konferencijuENERGIZE kompanija na SEE ENERGY konferenciji - tehnologije solarnih panela

utorak, 11 oktobar 2022 23:26

vladimir popović

VLADIMIR POPOVIĆ, direktor kompanije ENERGIZE, učestvovaće na konferenciji solarne energije, na panelu "Inovacije i tehnologije" u okviru dvodnevnog međunarodnog događaja SEE ENERGY, 14. oktobra u hotelu Sheraton, Novi Sad (program)

Vladimir Popovic završio je Matematičku Gimnaziju u Beogradu, a nakon toga postao student Elektrotehničkog fakulteta. Već na 3. godini studija počinje da radi i uz zahtevan posao uspeva da završi 13 ispita i diplomira za 9 meseci. Tada počinje interesovanje za ekonomiju i berzansko poslovanje, gde Vladimir odlučuje da upiše najbolju poslovnu školu u Evropi HEC Paris i završava master iz internacionalnog menadžmenta i biznisa. Davne 2009. godine završava među prvima u klasi sa master radom na temu ''Investiciono ulaganje u Solarne elektrane u Srbiji''. Takođe, masterira i na Elektrotehničkom fakultetu i stiče zvanje Master of Science of Electrical Engineering. Oduvek se interesovao i iz ljubavi i hobija bavio solarnom energijom, ali 2012. godina postaje prekretnica gde Vladimir zvanično osniva kompaniju Energize.

Energize doo, osnovan 2012. godine u Beogradu, predstavlja ubedljivog tržišnog lidera u oblasti projektovanja i izgradnje solarnih elektrana, sa 60-70% tržišnog udela u Srbiji svake godine, poslednjih 10 godina. Sa preko 175.000 instaliranih fotonaponskih modula, više od 1000 funkcionalnih invertorskih jedinica, preko 250 uspešno priključenih objekata za proizvodnju električne energije na NN mrežu i najvažnije, 100% zadovoljnih klijenata, možemo istaći da je Energize doo kompanija sa najvećim iskustvom i referencom od 50+MWp u Srbiji, koja želi da Vam prenese iskustva i da najbolje savete, kada, kako i zašto SVAKA proizvodnja, SVAKI objekat i SVAKO domaćinstvo, treba da gradi solarnu elektranu i sistem za skladištenje energije i priključi ga na elektrodistributivni sistem u Srbiji.

Registracija na konferenciju je bez kotizacije uz obavezno popunjavanje registracionog formulara- link.

Priredio: 

SEEnergy2023 970x250

Kontakt

Nacionalna asocijacija za biomasu SERBIO
Vladike Ćirića 2,  21 000, Novi Sad, Srbija
Telefon: 021/3823 533
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

eu zastava
BioRES Project - Sustainable Regional Supply Chains for Woody Bioenergy has received funding from the European Union's Horizon 2020 research innovation programmer under grand agreement No 645994

 

Osnivanje Nacionalne asocijacije za biomasu SERBIO podržala:

NorwegianEmbassyAmbasada Kraljevine Norveške