Video prilog i kratak osvrt na završenu SEE ENERGY 2022 konferencijuSIEMENS kompanija na SEE ENERGY konferenciji, panel "ELEKTROMOBILNOST"

utorak, 11 oktobar 2022 14:32

Dejan Milovanović

DEJAN MILOVANOVIĆ, Sales Manager u okviru Siemens Smart Infrastructure / E-Mobility, Siemens doo Beograd učestvovaće na panelu "Elektromobilnost, izazovi infrastrukture i tehnologije punjenja" koji će se održati 14. oktobra u Novom Sadu, hotel "Sheraton" u okviru SEE ENERGY dvodnevne konferencije (program).  

Siemens je globalna tehnološka kompanija koja je sada već 175 godina simbol inovacija, kvaliteta i pouzdanosti. Aktivna širom sveta, kompanija je fokusirana na pametnu infrastrukturu, distribuciju energije i energetske sisteme, kao i na automatizacijiu i digitalizaciju u procesnoj i proizvodnoj industriji. Siemens spaja digitalni i fizički svet i podstiče svoje kupce da transformišu svoje industrije i tržišta unapređujući živote milijardi ljudi svuda u svetu. Već 135 godine kompanija Siemens je prisutna na prostorima Republike Srbije, a danas je aktivna u svim segmentima poslovanja, a jedan od fokusa je razvoj elektromobilnosti u našoj zemlji i regionu.

Registracija na konferenciju je bez kotizacije i obavezna putem sledećeg linka - registraciona forma.

Priredio: 

SEEnergy2023 970x250

Kontakt

Nacionalna asocijacija za biomasu SERBIO
Vladike Ćirića 2,  21 000, Novi Sad, Srbija
Telefon: 021/3823 533
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

eu zastava
BioRES Project - Sustainable Regional Supply Chains for Woody Bioenergy has received funding from the European Union's Horizon 2020 research innovation programmer under grand agreement No 645994

 

Osnivanje Nacionalne asocijacije za biomasu SERBIO podržala:

NorwegianEmbassyAmbasada Kraljevine Norveške